• DS (5)
  • DS (2)
  • DS (4)
  • DS (1)

Diadegkeun taun 2006 ku elmu bahan sarta élmuwan rékayasa di Ningbo, Cina, Sibranch International boga tujuan pikeun nyadiakeun wafer semikonduktor sarta jasa di Cina jeung sakuliah dunya. produk utama urang kaasup silikon baku wafers SSP (single samping digosok), DSP (Double samping digosok), wafers test silikon jeung wafers silikon perdana, SOI (Silicon on insulator) wafer na wafers coinroll kalawan diaméter nepi ka 12 inci, CZ / MCZ / FZ, neutron radiasi, ampir orientasi naon, kaluar cut, luhur na resistivity low, ultra datar, ultra ipis, wafers kandel jeung sajabana