• DS (5)
  • DS (2)
  • DS (4)
  • DS (1)

Themeluar në vitin 2006 nga shkenca materiale dhe shkencëtar inxhinieri në Ningbo, Kinë, Sibranch International ka për qëllim të ofrojë meshë gjysmëpërçues dhe shërbim në Kinë dhe në të gjithë botën. Produktet tona kryesore duke përfshirë silikonit standarde wafers SSP (pala e vetme lëmuar), DSP (side dyfishtë lëmuar), wafers Testi silici dhe wafers kryeministër silic, Soi (silikon në izolant) meshë dhe wafers coinroll me diametër deri në 12 inç, CZ / MCZ / FZ, rrezatimi neutron, pothuajse çdo orientim, off prerë, të lartë dhe të ulët resistivity, ultra banesë, ultra i hollë, wafers trasha etj